Monday, May 26, 2014

စပ်စ္သီးကို စားသင့္တဲ့ အေၾကာင္းနွင့္ အျခား


စပ်စ္သီးကို စားသင့္တဲ့ အေၾကာင္းနွင့္ အျခား စပ်စ္သီးကိုေတာ့ လူတိုင္းနီးပါး ၾကိဳက္မယ္ ထင္ပါတယ္။ စပ်စ္သီးမွာ သၾကားဓာတ္ ၁၅ မွ ၃၀ ရာခိုင္ႏႈန္းထိ ပါ၀င္ပါတယ္။ ဒါ့အျပင္ ေရဓာတ္ ၇၀ မွ ၈၀ ရာခိုင္ႏႈန္းထိ ပါ၀င္ ပါတယ္။ ကာကြယ္ေပးနိုင္တဲ့ ေရာဂါမ်ား
(၁) ႏွလံုးႏွင့္ ဆက္စပ္ေရာဂါကို ကာကြယ္နိုင္ပါတယ္
(၂) ဝန္းခ်ဳပ္ျခင္းကို ေပ်ာက္ကင္းေစပါတယ္
(၃) ပန္းနာ ေပ်ာက္ကင္းေစပါတယ္
(၄) အစာမေၾက ေဝဒနာမ်ားအတြက္ အထူးပင္ ေကာင္းမြန္ပါတယ္
(၅) ေခါင္းတစ္ျခမ္းကိုက္ ေဝဒနာကို သက္သာေစနိုင္ပါတယ္

No comments:

Post a Comment

Asia Business Gate Way, MOD

PaidVerts